Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)

23. 06. 2013 | Herci
Nový původní seriál TV Nova Doktoři z Počátků přenese televizního diváka do malebné vesničky Počátky, v níž místní doktor Jan Panenka (Václav Postránecký) odchází do důchodu. Nejdřív chce ale dostát svým slibům, které v mládí nenaplnil, především co se lásky týče.

Doktor Panenka čeká na svého nástupce, kterým má být Ota Kovář (Martin Stránský). I když se Ota jeví jako dokonalá náhrada, brzy dojde k obratu a jeho pobyt v Počátcích začíná být velmi nejistý. Do děje brzy začne vstupovat také řada dalších postav, jejichž charaktery nejsou vždy zrovna pozitivní.

Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)Jednou z nich je i PhDr. Milena Petrů, kterou v seriálu ztvárňuje známá herečka, moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská. Milena je v současné době v resocializačním zařízení v Počátcích, kde skončila poté, co propadla závislosti na lécích a jídle. Více se dozvíte už 25.6. 2013.

PhDr. Milena Petrů
alias Halina Pawlowská:


Klientka resocializačního centra se cítí být ostatním v doléčovacím zařízení „nadřazená“, vědkyně, která byla závislá na lécích a jídle.

Rozhovor s Halinou Pawlowskou:


Můžete představit Milenu Petrů?
Je to doktorka biologie, která byla závislá na prášcích. Ale už je čistá a je poměrně energická, taková trošičku jako „drsoňka“. Taky miluje brouky, takže teď jsem velká znalkyně brouků.

Byla pro vás tato role výzvou?
No určitě, já jsem ještě nikdy nebyla herečkou v seriálu. Ale hlavně já jsem vždy hrála role, které jsem si napsala, a tuto jsem si nenapsala, takže je to v podstatě takový rozkol, že hraju cizí text. Jsem tak na stejné úrovni s ostatními herci, přitom nemám žádnéherecké vzdělání.

S kým v seriálu nejvíc hrajete?
Nejvíc hraju se Sabinou Laurinovou a to ve „Včelíně“, tam bydlím a mám nad ní takovou ochranitelskou ruku. V roli jsem taková inteligentnější, ale ona mi zase pomůže.

Natáčení Doktorů z Počátků je v plném proudu, jaký z toho máte zatím pocit?

Mě to hrozně baví. Je to příjemné, mám štěstí na strašně šikovného a sympatického režiséra Jiřího Chlumského, takže na natáčení se těším.

Vnímáte nějak vaši slávu, omezuje vás v něčem?
Mám moc ráda svoje diváky, svoje fanoušky, takže většinou je to velmi pozitivní. Můj jediný negativní dojem je, když jsem na pláži v zahraničí v plavkách a někdo si mě chce vyfotografovat. To je ale můj osobní problém, kdybych vypadala asi jako Simona Krainová, tak je mi to jedno.

Co říká vaše rodina na roli v Doktorech z Počátků?

Když vstávám v půl páté ráno na natáčení, tak si myslí, že jsem se zbláznila, a dívají se na mě s takovou směsicí údivu a lítosti.

Blíží se léto, máte nějaké plány?
Protože velmi kašlu přes celou zimu, která byla dlouhá, tak si myslím, že potřebuju moře. A čistě náhodou ve stejnou dobu a asi dvě stě metrů od místa, kde bude trávit dovolenou autorka Doktorů z Počátků.

Nový seriál TV Nova Doktoři z Počátků, ve kterém bude excelovat i Halina Pawloevská jako Milena Petrů startuje už v úterý 25.6. 2013 přesně ve 20:20.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská):

Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)
Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)
Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)
Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)
Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !