Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktoři z Počátků 88. díl - Návraty

14. 01. 2015 | Poslední díl
88. díl oblíbeného televizního seriálu Doktoři z Počátků nese název „Návraty“ a sledovat  jej můžete 14.1. 2015. Macek hodí firmu Ivě na hlavu a odmítá usmíření. Vznikne velká hádka a zdá se, že je to konec manželství. Problém s firmami se vyřeší, protože přichází Jasná a nabízí, že spojí firmu s Mackovými. Ruda tlačí na Vandu, aby se zbavila Mamuš.

Ema se v 88. dílu seriálu Doktoři z Počátků  s datem 14.1. 2015 rozhodne rozveselit Josefku a vytáhne ji na holčičí den do Týnce. Rozesmáté se vrací domů do smuteční nálady. Emina nenáviděná sestra Olina je v urně a zrádný Emin milenec Vítek sedí s Frantou u stolu.

Doktoři z Počátků 88. díl - NávratyZítra se chystá improvizovaný pohřeb. Ema nejdřív odmítá jít na pohřeb, ale nakonec se nechá Josefkou přemluvit a jde se se sestrou usmířit. Ne ale s Vítkem. Nikdo netuší, že je zadlužený.

František
ho v 88. dílu seriálu Doktoři z Počátků  s datem 14.1. 2015 lituje a chce, aby mu Ema odpustila. Ota nepochopí Lídino pozvání na rande, a když mu to díky Jakubovi dojde, má co dělat, aby to stihl.

Jakub
s Otou jsou na plánované operaci, všechno parádně klape a na konci se zjeví Suchý z Kamenice, kterého Ota pozval, a oznamuje Jakubovi, že začíná praxi před státnicí.

Sledujte 88. díl oblíbeného seriálu Doktoři z Počátků
vysílaný ve středu 14.1. 2015 od 20:20 na TV Nova


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dívám se, je to odpočinkový seriál.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles