8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)

23. 06. 2013 | Herci
Nový původní seriál TV Nova Doktoři z Počátků přenese televizního diváka do malebné vesničky Počátky, v níž místní doktor Jan Panenka (Václav Postránecký) odchází do důchodu. Nejdřív chce ale dostát svým slibům, které v mládí nenaplnil, především co se lásky týče.

Doktor Panenka čeká na svého nástupce, kterým má být Ota Kovář (Martin Stránský). I když se Ota jeví jako dokonalá náhrada, brzy dojde k obratu a jeho pobyt v Počátcích začíná být velmi nejistý. Do děje brzy začne vstupovat také řada dalších postav, jejichž charaktery nejsou vždy zrovna pozitivní.

Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)Jednou z nich je i PhDr. Milena Petrů, kterou v seriálu ztvárňuje známá herečka, moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská. Milena je v současné době v resocializačním zařízení v Počátcích, kde skončila poté, co propadla závislosti na lécích a jídle. Více se dozvíte už 25.6. 2013.

PhDr. Milena Petrů
alias Halina Pawlowská:


Klientka resocializačního centra se cítí být ostatním v doléčovacím zařízení „nadřazená“, vědkyně, která byla závislá na lécích a jídle.

Rozhovor s Halinou Pawlowskou:


Můžete představit Milenu Petrů?
Je to doktorka biologie, která byla závislá na prášcích. Ale už je čistá a je poměrně energická, taková trošičku jako „drsoňka“. Taky miluje brouky, takže teď jsem velká znalkyně brouků.

Byla pro vás tato role výzvou?
No určitě, já jsem ještě nikdy nebyla herečkou v seriálu. Ale hlavně já jsem vždy hrála role, které jsem si napsala, a tuto jsem si nenapsala, takže je to v podstatě takový rozkol, že hraju cizí text. Jsem tak na stejné úrovni s ostatními herci, přitom nemám žádnéherecké vzdělání.

S kým v seriálu nejvíc hrajete?
Nejvíc hraju se Sabinou Laurinovou a to ve „Včelíně“, tam bydlím a mám nad ní takovou ochranitelskou ruku. V roli jsem taková inteligentnější, ale ona mi zase pomůže.

Natáčení Doktorů z Počátků je v plném proudu, jaký z toho máte zatím pocit?

Mě to hrozně baví. Je to příjemné, mám štěstí na strašně šikovného a sympatického režiséra Jiřího Chlumského, takže na natáčení se těším.

Vnímáte nějak vaši slávu, omezuje vás v něčem?
Mám moc ráda svoje diváky, svoje fanoušky, takže většinou je to velmi pozitivní. Můj jediný negativní dojem je, když jsem na pláži v zahraničí v plavkách a někdo si mě chce vyfotografovat. To je ale můj osobní problém, kdybych vypadala asi jako Simona Krainová, tak je mi to jedno.

Co říká vaše rodina na roli v Doktorech z Počátků?

Když vstávám v půl páté ráno na natáčení, tak si myslí, že jsem se zbláznila, a dívají se na mě s takovou směsicí údivu a lítosti.

Blíží se léto, máte nějaké plány?
Protože velmi kašlu přes celou zimu, která byla dlouhá, tak si myslím, že potřebuju moře. A čistě náhodou ve stejnou dobu a asi dvě stě metrů od místa, kde bude trávit dovolenou autorka Doktorů z Počátků.

Nový seriál TV Nova Doktoři z Počátků, ve kterém bude excelovat i Halina Pawloevská jako Milena Petrů startuje už v úterý 25.6. 2013 přesně ve 20:20.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská):

Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)
Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)
Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)
Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)
Doktoři z Počátků - Milena Petrů (Halina Pawlowská)
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles