8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktoři z Počátků 2. díl – Dobré úmysly

27. 06. 2013 | Poslední díl
2. díl nového televizního seriálu Doktoři z Počátků, který můžete sledovat ve čtvrtek 27.6. 2013, nese název Dobré úmysly. Do Počátek se ve 2. dílu seriálu Doktoři z Počátků s datem 27.6. 2013 stěhuje rodina pražského podnikatele Macka. Mackova manželka Iva je posedlá nejenom vším, co je BIO, ale také touhou po tzv. zdravých mezilidských vztazích.

Uspořádá tedy seznamovací večírek, aby všem ukázala, že Mackovi nejsou jenom náplavy, ale mohou být právoplatnými členy vesnického života. Ota se stal objektem touhy hned pro dvě ženy. Vanda, sestra hospodského, se svým zájmem netají, zatímco sestřička v ordinaci, Josefčina vnučka Markéta, se do Oty na první pohled platonicky zamilovala.

Doktoři z Počátků 2. díl – Dobré úmyslyOta ale ve 2. dílu seriálu Doktoři z Počátků s datem 27.6. 2013 nemá zájem o žádné vztahy, utápí se ve svých depresích a pobyt v Počátkách bere jako nevyhnutné zlo. Panenka se chystá požádat Josefku o ruku, ta ovšem jeho záměr vytuší a prchá. Panenka poprvé po delší době vkročí do hospody, aby si s Josefkou zatancoval, přičemž pochopí, že přimět ji ke svatbě nebude vůbec jednoduché.

O seriálu Doktoři z Počátků:


Nový český seriál z prostředí malebné české vesničky. Hrají M. Stránský, V. Postránecký, L. Termerová, M. Vašut, M. Písařík, N. Boudová, V. Jílek, M. Sejnová, D. Prachař, J. Ježková, H. Pawlowská a další. Režie J. Chlumský

Sledujte 2. díl nového seriálu Doktoři z Počátků vysílaný
ve čtvrtek 27.6 2013 od 20:20 na TV Nova


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
denkas: Nainstaluj si do Mozilly (jestli používáš) AdBlock plus a máš po reklamách... Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jak si mám přečíst článek,když mě přes to leze reklama.Zavřu ji,hned se otevře. Tak si článek strčte za klobouk.Ty reklamy tady na CHŽ sou fakt děsný!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles