Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktoři z Počátků - Jaroušek (Martin Písařík)

23. 06. 2013 | Herci
Nový původní seriál TV Nova Doktoři z Počátků přenese televizního diváka do malebné vesničky Počátky, v níž místní doktor Jan Panenka (Václav Postránecký) odchází do důchodu. Nejdřív chce ale dostát svým slibům, které v mládí nenaplnil, především co se lásky týče.

Doktor Panenka čeká na svého nástupce, kterým má být Ota Kovář (Martin Stránský). I když se Ota jeví jako dokonalá náhrada, brzy dojde k obratu a jeho pobyt v Počátcích začíná být velmi nejistý. Do děje brzy začne vstupovat také řada dalších postav, jejichž charaktery nejsou vždy zrovna pozitivní.

Doktoři z Počátků - Jaroušek (Martin Písařík)Martin Písařík sice patří mezi ty herce, kteří mají jednu z největších základen fanynek, teď bude ale možná všemu konec. Martin nasadil zmijovku, zubní protézu a nepřítomný výraz. V seriálu Doktoři z Počátků totiž představuje retardovaného Jarouška, který sice působí mnohdy jako blázen, občas má ale postřehy jako nikdo jiný. Jak se do role vžil, o tom se přesvědčíte už 25.6. 2013. Seriál Doktoři z Počátků začíná přesně ve 20:20 na Nově.

Martin Písařík alias Jaroušek:


Jaroušek pomáhá, kde je třeba, je retardovaný, ale ne úplný blázen, občas má postřehy jako nikdo jiný, nos na lidi a přímočaré, ale v podstatě správné soudy.

Rozhovor s Martinem Písaříkem:


Co byste Doktorům z Počátků popřál?

Já bych mu popřál, aby si našel svého diváka. Mně se moc líbí, jak je napsaný, jak je obsazený, takže bych mu přál i to, aby si lidi zamilovali jednotlivé postavy.

Můžete představit Jarouška?
Přestože toužím hrát prince celý život, tak mě to opět minulo jenom těsně – hraju roli Jarouška, který je takový vesnický blázen. Abych právě byl trochu retardovaný, což v životě trochu jsem, ale daří se mi to tutlat, tak mi vyrobili falešné zuby. Jak mu to nedomýšlí, dělá spoustu chyb a ty by mohly být v seriálu humorné.

Jak se vám role Jarouška hraje?
Pro mě je to velká herecká výzva, je to zase něco úplně jiného. Je to rozhodně zajímavá zkušenost hrát někoho, kdo má ty emoce zcela jinak postavené.

Váhal jste nad přijetím této role?
Člověk samozřejmě vždycky všechno zvažuje, ale tady mě přesvědčila ta role, kterou hraju.

Jaký je v Doktorech z Počátků kolektiv?

Já už když jsem si četl, kdo by tam měl hrát, tak už z toho jsem byl velice mile potěšený. Jsou tam výrazné herecké osobnosti. Navíc, jak se to odehrává na vesnici, tak mám pocit, že nás sbližují i ty kostýmy, ve kterých hrajeme.

Vnímáte nějak vaši slávu, omezuje vás v něčem?
Já to zatím vnímám spíše z té příjemnější stránky a beru to jako součást profese.

Blíží se léto, máte už nějaké plány?
To je všechno ve hvězdách, protože přes léto mám hodně práce, takže mi toho času moc nezbude, ale rád  bych si aspoň týden našel. Udělal jsem si řidičák na loď, taky bych třeba chtěl do Holandska na říční loď, ale jestli bude čas, to uvidíme.

Nový seriál TV Nova Doktoři z Počátků, ve kterém bude excelovat i Martin Písařík jako Jaroušek, startuje už v úterý 25.6. 2013 přesně ve 20:20.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Doktoři z Počátků - Jaroušek (Martin Písařík):

Doktoři z Počátků - Jaroušek (Martin Písařík)
Doktoři z Počátků - Jaroušek (Martin Písařík)
Doktoři z Počátků - Jaroušek (Martin Písařík)
Doktoři z Počátků - Jaroušek (Martin Písařík)
Doktoři z Počátků - Jaroušek (Martin Písařík)
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !