Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktoři z Počátků - MUDr. Jan Panenka (Václav Postránecký)

23. 06. 2013 | Herci
Nový původní seriál TV Nova přenese televizního diváka do malebné vesničky Počátky, v níž místní doktor Jan Panenka (Václav Postránecký) odchází do důchodu. Nejdřív chce ale dostát svým slibům, které v mládí nenaplnil, především co se lásky týče. Doktor Panenka čeká na svého nástupce, kterým má být Ota Kovář (Martin Stránský).

I když se Ota jeví jako dokonalá náhrada, brzy dojde k obratu a jeho pobyt v Počátcích začíná být velmi nejistý. Do děje brzy začne vstupovat také řada dalších postav, jejichž charaktery nejsou vždy zrovna pozitivní.

Doktoři z Počátků - MUDr. Jan Panenka (Václav Postránecký)Jak se říká, stará láska nerezaví. Toho jsou důkazem i Lenka Termerová coby Josefka a Václav Postránecký – doktor Panenka. V mládí jim to ale kvůli mnoha okolnostem nevyšlo. Jak to bude s jejich vztahem dál? To se dozvíte, když budete sledovat nový původní seriál TV Nova Doktoři z Počátků, který míří na televizní obrazovky už v úterý 25.6. 2013 Vztahy, láska, naděje a nové „počátky“ se vám otevřou přesně ve 20:20.

Václav Postránecký alias MUDr. Jan Panenka:


Vesnický doktor na sklonku své profesní kariéry. Ale i on chce ještě jednou začít znovu. Charakterizuje ho vlastnost vidět v lidech vždy to lepší a jeho láska ke včelám. Jeho první láskou byla Josefka, jejich cesty se ale rozešly. Jak to s jejich vztahem teď bude dál? Zrestituoval ve vesnici majetek po předcích, bývalou farmu zvanou „Včelín“ bezplatně pronajímá resocializačnímu centru pro bývalé závislé.

Rozhovor s Václavem Postráneckým:


Co byste Doktorům z Počátků popřál?

Seriálu bych popřál, aby se trefil do toho, co lidé budou potřebovat. Je to velmi dobře napsaný seriál, takže by to mělo fungovat.

Jak jste si užil první natáčecí den?
Přiznám se, že jsem byl trochu nervózní, protože tady už je všechno hotovo a postaveno. Já
jsem v ateliérech zatím trochu cizí, ale velmi rychle si zvykám.

Můžete představit Jana Panenku?
Je to takový šťastný člověk, kterému se nic nedaří, lidi ho mají rádi, ale ta, kterou on by rád viděl po svém boku, tak ta s tím má nějaké problémy. Tenhle seriál má právě ty půvaby, že je o obyčejných věcech, o těch věcech, kde mohou empatii pocítit všichni diváci.

V seriálu jsou vaší velkou zálibou včely, máte k nim vztah i v reálném životě?

Docela ano, protože můj tatínek byl včelař, měl osm včelstev, což je hodně. Taky můj soused choval včely, takže já tuto společnost dobře znám a myslím si, že dělají ušlechtilou činnost.

Natáčení Doktorů z Počátků je v plném proudu, jaký z toho máte zatím pocit?
Je to zcela jiný druh práce, který jsem doposud dělal, takže si zatím zvykám.

Váhal jste nad přijetím role?

Tak to jsem neváhal vůbec, musím říct, že jsem ji spontánně přijal hned. Ta role se mi velice líbila, protože ten člověk je mi podobný. Dokonce je snad mnohem lepší, vtipnější než já.

Vnímáte nějak vaši slávu, omezuje vás v něčem?
Od lidí je to velmi příjemné, já jsem moc rád, když mám od nich nějakou zpětnou vazbu.

Blíží se léto, máte nějaké plány?
Já si umím udělat dovolenou u nás doma, dokonce si hrajeme s manželkou na zkrachovalou cestovní kancelář. To znamená, že když si užijeme hezký den a cestovka nám zkrachuje, tak jdeme pěšky ze zahrady do baráku. Jinak já si užiju i natáčení exteriérů v Pyšelích, protože jsem tam měl léta chatu, takže ve chvílích volna nakopnu své elektrické kolo a vyjedu do pyšelských lesů, to bude fajn.

Nový seriál TV Nova Doktoři z Počátků, ve kterém bude excelovat i Václav Postránecký jako MUDr. Jan Panenka, startuje už
v úterý 25.6. 2013 přesně ve 20:20.


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Doktoři z Počátků - MUDr. Jan Panenka (Václav Postránecký):

Doktoři z Počátků - MUDr. Jan Panenka (Václav Postránecký)
Doktoři z Počátků - MUDr. Jan Panenka (Václav Postránecký)
Doktoři z Počátků - MUDr. Jan Panenka (Václav Postránecký)
Doktoři z Počátků - MUDr. Jan Panenka (Václav Postránecký)
Doktoři z Počátků - MUDr. Jan Panenka (Václav Postránecký)
Doktoři z Počátků - MUDr. Jan Panenka (Václav Postránecký)
Doktoři z Počátků - MUDr. Jan Panenka (Václav Postránecký)
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !